Евгени Минчев, ПР и благотворител, в разговор с Илиана Беновска в

...
Евгени Минчев, ПР и благотворител, в разговор с Илиана Беновска в
Коментари Харесай

Евгени Минчев захапа айляците и отсече: Липсват идоли, подобни на мен, които с труд са постигнали всичко

 Евгени Минчев, ПР и благотворител, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита ": 

“Искам да помогнем на младежите да схванат от кое място потегля човек и къде може да стигне ", сподели Беновска, а Минчев добави, че не всякога става по този начин, че да си на 21 години и на идващия ден да се събудиш с 5 милиона. Той акцентира, че, давайки образец със себе си, няма да бъде непретенциозен.

“Смятам, че липсват идоли, сходни на мен, които с труда си са създали всичко, а подобен вид идоли сега отсъстват и хората като че ли споделят - той е бил с оня, тоя е бил с другия, тази е била с някой ухажор... Дай, Боже, да съм толкоз сексапилен, та любовници да ме устоят, само че хората по този начин си мислят ", сподели Минчев. 

Беновска го попита за какво е тъкмо тук, тъкмо в този миг от живота си. Минчев съобщи, че си го е изискал, провокирал и отгледал. Той акцентира, че думите на Борисов - работа, работа, работа - са напълно на място. 

“Не зная за какво хора чакат да реализират нещо без работа, работа, работа. Какво желаят да бъде тяхното лого? По пазарджишко-пловдивски - айляк, айляк, айляк. Айляк е противоположното на работа. Стоя зад сходни апели за работа ", акцентира Минчев. Той цитира и “по делата им ще ги познаете " от Библията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР